Kløver Gruppen AS

Privat rengjøring

sweep1 (2)“Hei! Jeg ville bare si at det er SÅ deilig å komme hjem til er så rent og fint hus etter en litt for lang arbeidsuke! Dere er noen livreddere! Flinke folk! Riktig god helg, hils de flinke damene dine!“ Melding fra kunder på fredags kveld J

80% av våre private kunder velger vanlig torsdag/fredag vask. De velger oss istedet for å skrubbe eller støvsuge hjemme. Samtidig  de betaler rimelig pris og har mer fritid! De smiler mer! Derfor anbefaler de oss:

Vi har nå benyttet oss av husvask fra Kløvergruppen over en lengre periode med månedlig vask. Vi er veldig godt fornøyd med å komme hjem til skinnende rent hus. Kløvergruppen er effektiv og nøye i jobben sin – og ikke minst kan jeg ha en dialog med dem!
Vi kan anbefale Kløvergruppen på det varmeste!
Janne H. Schjølberg

Jeg har benyttet meg av vaske og rengjøringstjenestene til Kløvergruppen i 2015.  De startet med en grundig rundvask.  Etter det vasker de 2 ganger i måneden, dvs støvtørking, gulvvask, rydding og vasking på kjøkken og bad.  Kvaliteten på utført arbeid er upåklagelig.  De tilpasser seg også til en dato og tidspunkt som passer meg når jeg ikke er hjemme.  Det er en befrielse å komme hjem til et nyvasket hjem.  Dette er særdeles viktig for meg som reiser mye og har ikke tid til å drive med vask og rengjøring av leiligheten.  Den tiden du tjener på å la Kløvergruppen gjøre jobben kan du bruke til noe annet.  Tjenesten er også rimelig i forhold til hva du får igjen av godt utført arbeid og økt tid til andre gjøremål.  Jeg kan trygt anbefale Kløvergruppen som pålitelige, kvalitet på utført arbeid og svært tilpasningsdyktige.

Mvh, Fridrik Sigurdsson, Røros
Prisen på husrengjøring begynner på 349 kr/t. Prisen på flyttevask er fra 65 kr/m2. Vi finner tidspunket som passer best for dere og skriver opp alt du ønsker skal bli rengjort. Vi kan vaske alt dere trenger, når dere trenger det! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.