Kløver Gruppen AS

Bedrifts-rengjøring

2015 –et godt  år for Kløver Gruppen! Regnskapet nedenfor  viser det! Velg samarbeidspartnere som du kan stole på!

image2

Kilde: Proff.no http://www.proff.no/selskap/kl%C3%B8ver-gruppen-as/r%C3%B8ros/rengj%C3%B8ring/IF4OGOF08NB/

Vi satt fokus på språk og kunnskap i 2015: brukte mer enn 100 timer for å undervise våre ansatte norsk språk for å unngå språklige misforståelser. Vi forsetter med 80 timer kurs i året også. Ansatte lærte mye i 2015. Daglig leder var på kurs i en av de største rengjørings bedriftene i Norge og utvidet sin kunnskap om forkjellige rengjørings metoder og produkter. For å levere et høyt kvalitet tjenester, Kløver Gruppen har kjøpt ulike rengjørings utstyr som  damprenser, tepperenser, gulvaskemaskin fra Karcher.

Derfor har vi fornøyde bedrifts kunder som anbefaler oss:

Vi bruker Kløvergruppen til ukentlig vask her hos oss på Rørosrein. Våre oppholdsarealer, pauserom, kjøkken, kontor blir ryddet og vasket, og vi er meget godt fornøyd med denne avtalen. Vi anbefaler gjerne videre til flere bedrifter å benytte seg av denne tjenesten. Hilsen Eva Nordfjell, Daglig leder Rørosrein as

Vi vil takke dere for utmerket utført arbeid ved vasking av våre hus før overlevering, vi får bare fine tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi vil fortsette å bruke Kløvergruppen og vi anbefaler også andre til å bruke dere, både private og firma. Dere stiller opp på kort varsel, er nøye og til meget hyggelige priser. Tusen takk fra Tømrermester A Borgos as.

Vi kommer med individualisert forslag etter gratis befaring av dine lokaler. Våre priser starter fra 299kr/t eks. MVA.

Vi har bare en dag oppsigelsefrist. Kunder kjøper våre rengjøringstjenester fordi de vil – ikke fordi de må!

Leave a Reply

Your email address will not be published.